ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Το κατάστημα κοσμημάτων ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, στην Κομοτηνή, από το 1959 είναι δίπλα σας στην επιλογή επώνυμων κοσμημάτων και ρολογιών για κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας.
Η εμπειρία και οι γνώσεις μας στο χώρο των κοσμημάτων και της ωρολογοποιίας, σε συνάρτηση με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, μας έχουν εδραιώσει ως μία από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές του χώρου.
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ
Στο φυσικό μας κατάστημα θα βρείτε κοσμήματα από ξεχωριστές συλλογές ελληνικών και ιταλικών εργαστηρίων, καθώς και ρολόγια, αποκλειστικά, επώνυμων brands, συνοδευόμενα πάντα με την επίσημη εγγύηση ποιότητας και καλής λειτουργίας από την εκάστοτε εταιρεία.
Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα nkj.gr Εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές προσφορές μας και παραλάβετε την παραγγελία σας, γρήγορα και με ασφάλεια, σε όλη την Ελλάδα, με δωρεάν μεταφορικά και χωρίς κόστος αντικαταβολής.
Κάντε σήμερα ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, με την εγγύηση του ονόματος ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.