ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
 • Πως θα βρω ένα προϊόν;
  Μπορείτε να βρείτε όποιο προϊόν θέλετε επιλέγοντας από το κύριο μενού τον κατάλογο προϊόντων. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε από το δεξί πλαίσιο την ανάλογη κατηγορία ή επωνυμία προϊόντων που επιθυμείτε.
  Από την επιλογή ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ στο επάνω πλαίσιο όλων των σελίδων.
 • Τι μπορώ να κάνω αν δεν βρίσκω το προϊόν που ψάχνω;
  Αν παρά την αναζήτηση στο site δεν έχετε καταφέρει να βρείτε το προϊόν που θέλετε τότε μπορείτε να το παραγγείλετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@nkj.gr
 • Aν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή θα επιθυμούσατε τη διαβούλευση των τεχνικών εμπειρογνωμόνων μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Θα χαρούμε να βοηθήσουμε.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Το nkj.gr συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και με την ΕΛ.Τ.Α. ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ με βασικό στόχο τη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές και τη καλύτερη, αποδοτικότερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 • Στην Ελλάδα, για όλα τα προϊόντα αγοράς (άνω των 0 €)
 • Στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, για αγορές άνω των 150 €
 • Στον υπόλοιπο Κόσμο, για αγορές άνω των 800 €

Σημείωση: Η ανωτέρω προσφορά δεν ισχύει για πακέτα αποστολής που το βάρος τους υπερβαίνει τα 5 κιλά.
Σημείωση: Η ανωτέρω προσφορά δεν ισχύει για πακέτα αποστολής που ο τόπος αποστολής χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη περιοχή, σύμφωνα με τους κανονισμούς της εταιρείας ταχυμεταφορών. Σε κάθε περίπτωση αγοράς που θα ισχύσει ο κανονισμός αυτός, είμαστε αναγκασμένοι να χρεώσουμε τα έξοδα της αποστολής.
Σημείωση: Σε περίπτωση άρνησης της παραλαβής, είμαστε αναγκασμένοι να χρεώσουμε τα έξοδα της αποστολής.

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα, ανάλογα τον προορισμό και το βάρος της αποστολής.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει συνδεθεί στη συνείδηση των καταναλωτών με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Οι πελάτες μας έχουν στη διάθεση τους πολλούς τρόπους πληρωμής για να μην έχουν αυτό το αίσθημα ανασφάλειας που προκαλεί η χρήση της πιστωτικής κάρτας.

 • Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners

  Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον (SSL) της τράπεζας Alpha Bank. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Το nkj.gr σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει και δεν χειρίζεται τα στοιχεία της κάρτας σας.
 • Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι Masterpass

  Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον (SSL) της τράπεζας Alpha Bank. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Το nkj.gr σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει και δεν χειρίζεται τα στοιχεία της κάρτας σας.
 • PayPal/Πιστωτική κάρτα

  Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον (SSL) του δικτύου PayPal. Το nkj.gr σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει και δεν χειρίζεται τα στοιχεία της κάρτας σας.
 • Παραλαβή από το κατάστημα
  Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας στο ταμείο του καταστήματος. Δεν χρεώνεστε με έξοδα αποστολής.
 • Πληρωμή με Αντικαταβολή
  Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας στον υπάλληλο της εταιρείας courier με τη παράδοση των προϊόντων σας. Επιπρόσθετα του κόστους αποστολής, επιβαρύνεστε με το εκάστοτε τέλος αντικαταβολής (0 €).
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  Στην κατάθεση σας θα πρέπει να αναφέρετε ως αιτιολογία απαραίτητα τον Αριθμό της Παραγγελίας σας και προαιρετικά το ονοματεπώνυμό σας.
ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ
Σε περίπτωση εξακριβωμένων ελαττωματικών προϊόντων η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους ή σε περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού, την επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που έγινε η χρέωση της αγοράς τους.
Όλοι οι πελάτες του nkj.gr επωφελούνται από την εγγύηση του κατασκευαστή των προϊόντων.
Ελαττώματα ή ατέλειες που οφείλονται στην κακή χρήση ή χειραγώγηση των εμπορευμάτων, καθώς και τη φθορά που παράγονται από τη συνήθη χρήση του προϊόντος, δεν περιλαμβάνονται στην εν λόγω εγγύηση.
Οποιαδήποτε μείωση της λειτουργίας του προϊόντος, λόγω του περιορισμού του σχεδιασμού του, αποκλείεται επίσης από την εγγύηση.
Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ
Δεσμευόμαστε ότι λόγω της αξιοπιστίας που χαρακτηρίζει τις συναλλαγές μας τόσο στο φυσικό μας κατάστημα "Καραγιαννης Ν." όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα nkj.gr καθώς και μέσω της πληρότητας των περιγραφών και των φωτογραφιών των προϊόντων μας, απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτουμε από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα καθώς και ότι το προϊόν που θα παραλάβετε θα είναι ακριβώς, όπως παρουσιάζεται.

Πολιτική Επιστροφών Μη Ελαττωματικών Προϊόντων
Σε περίπτωση πραγματικού ελαττώματος, ο αγοραστής δικαιούται εναλλακτικά χωρίς επιβάρυνσή του την επισκευή του προϊόντος ή αντικατάστασή του ή υπαναχώρηση από την πώληση.
Για τα προϊόντα δικής μας κατασκευής δεσμευόμαστε από την εγγύηση ποιότητας. Στην, σπάνια, περίπτωση, όμως, να παραλάβετε ένα προϊόν Προμηθευτή ή Αντιπροσωπείας μας με κάποιο ελάττωμα, για την αντικατάσταση και οποιασδήποτε μορφής επισκευή, αρμόδιος είναι ο ίδιος ο Προμηθευτής/Αντιπροσωπεία. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το nkj.gr αναλαμβάνει την μεταφορά και παραλαβή προς επισκευή προϊόντων προς και από τον εκάστοτε Προμηθευτή /Αντιπροσωπεία, οπότε και σας επιβαρύνουν τα έξοδα αποστολής.
To κατάστημα "Καραγιάννης Ν." δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων:
 • Ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε - για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής θα επιβαρύνεται εξ' ολοκλήρου με τα έξοδα αποστολής. Η προθεσμία αυτή ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 • Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Για να γίνει δεκτή η υπαναχώρηση θα πρέπει να ισχύσουν τα παρακάτω:
 • Επικοινωνία και ενημέρωση του nkj.gr εντός 48 ωρών τηλεφωνικά στο 2531 070486 ή με e mail στο info@nkj.gr
 • Το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση, να μην έχει φορεθεί και να μην έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί οι ετικέτες του.
 • Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί με όλα τα πρωτότυπα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη αγοράς, εγγύηση, οδηγίες χρήσεις) και στην αρχική του συσκευασία.
 • Το προϊόν που επιστρέφετε δεν έχει γίνει κατόπιν παραγγελίας λόγω μη διαθεσιμότητας, δεν έχει ζητηθεί τροποποίηση του διαθέσιμου προϊόντος, δεν έχει γίνει ειδική παραγγελία (π.χ. βέρες, ονόματα). Δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ των ορολογιών και δεν έχουν γίνει τροποποιήσεις στα κοσμήματα.
 • Οι επιστροφές των χρημάτων γίνονται εντός 30 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος και φυσικά την επιβεβαίωση των ανωτέρω από το nkj.gr Έπειτα από συνεννόηση, τα χρήματα μπαίνουν σε τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσετε.
 • Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα γίνεται ακύρωση της συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
 • Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το nkj.gr (ηλεκτρονικό κατάστημα του κοσμηματοπωλείου "Καραγιάννης Ν" έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων, και να προβεί μονομερώς σε μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι της απαίτησης του πελάτη.

Διαδικασίες Επιστροφής
Αν βρίσκεστε κοντά στο φυσικό κατάστημα
Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα και, αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, να σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τα περαιτέρω.

Αν παραλαμβάνετε μέσω courier
 • Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
 • Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.
 • Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει.
ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ
Σε περίπτωση που κατά τη συναλλαγή σας με το κατάστημα προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα τεχνικής ή οικονομικής φύσεως είμαστε στη διάθεσή σας να το επιλύσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ AFTER SALES
Ισχύουν όσα προαναφέρθηκαν στα προηγούμενα άρθρα.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Στο nkj.gr θέλουμε να βεβαιωθείτε ότι η επίσκεψή σας είναι τόσο εύκολη και άνετη γίνεται, αλλά εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή θα επιθυμούσατε τη διαβούλευση των τεχνικών εμπειρογνωμόνων μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης των πελατών μας. Θα χαρούμε να βοηθήσουμε: